Pakjekunst

kunstenaar!

Sinds 2019 ben ik officieel kunstenaar geworden bij Pakjekunst. Ik wilde vroeger drie dingen worden ; Advocate , circusartiest of kunstenaar. Het is dus het derde geworden haha! Voor pakjes kunst maak ik photoshop artworks. Kleine mini digitale canvassen verstopt in een doosje. Mijn kunstwerkjes zijn te koop in het pakjekunst automaat van het Stedelijk museum Schiedam. Klik hier om naar de website te gaan van het stedelijk museum! en Klik hier om naar de website te gaan van pakjekunst!

In mijn fotowerken geleverd aan pakjekunst laat ik de door mij gemaakte en bewerkte foto’s zien die ik maak in verlaten panden, domeinen en gebouwen. Denk aan ziekenhuizen, boerderijen, fabrieken, attractieparken, autokerkhoven, mortuariums, cafe’s etc etc. De foto’s worden genomen door heel Europa maar nooit in Nederland.

In mijn digitale Photoshop kunstwerken wereld speel ik veel met uiterste. Dingen die totaal geen verband hebben of houden met normen en waarde wat goed of slecht is. Mijn werk kan shockeren, raken, ontroeren, verblijden, walging oproepen of helemaal geen emotie achterlaten. Alles is mogelijk. Echter opent het wel een deur naar moeilijk bespreekbare onderwerpen.

Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op.

Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.
De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4.